Hondengedragstherapie

In vier sessies proberen we samen het probleemgedrag of gedragsprobleem van je hond op te lossen. Tijdens deze vier sessies werken we samen aan de problemen die jij als verzorger van de hond ervaart met je trouwe viervoeter. Hierbij focussen we op (geweldloze) communicatie en een sterke band opbouwen met je hond. Onze honden vertellen ons namelijk zeer veel, maar we horen het niet altijd of begrijpen elkaar verkeerd.

Tijdens het eerste consult zal ik vooral luisteren naar jouw verhaal en observeren hoe de hond zich gedraagt. We zoeken samen de kern van het probleem zodat we een duurzame oplossing kunnen vinden waar zowel jij als je hond zich goed bij voelen. De volgende drie consulten bestaan uit verdere opvolging en bijsturing waar nodig.

Van zodra de consulten opgestart zijn, werk ik met jou samen aan een geschikte oplossing. Dit wil zeggen dat je me dus ook ten allen tijde mag contacteren indien er bijkomende vragen zijn. Ik sta steeds ter beschikking via mail, WhatsApp of telefoon. Jouw problemen zijn vanaf dan ook mijn problemen!

 

Voordelen in het kort

  • In totaal vier sessies van ongeveer één uur.
  • Je krijgt theoretisch inzicht over hoe jouw hond communiceert en praktische handvaten om het probleemgedrag op te lossen.
  • We zoeken samen naar een duurzame oplossing waar zowel jij als je hond zich goed bij voelen
  • Je krijgt blijvende ondersteuning tijdens het traject via e-mail, WhatsApp en telefoon indien nodig.

Deze vier consulten kosten 245 euro.

Verplaatsingskosten bedragen 40 cent per kilometer, maar de eerste 10 kilometer zijn gratis

pexels-blue-bird-7210468

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.