Puppycursus

Je hebt net een puppy in huis genomen of bent van plan er eentje aan te schaffen? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik kom bij jouw thuis om je enerzijds alles te leren over je nieuwe trouwe vriend en je anderzijds de nodige praktische handvaten te geven. Zindelijkheidstraining, alleen thuis blijven (zonder iets kapot te bijten), de nodige commando’s, flink wandelen, … Alles komt aan bod!

Tijdens mijn eerste bezoek kijken we naar wat belangrijk is voor jou en jouw puppy zodat je samen de best mogelijke start maakt. De nodige praktische handvaten onderbouwd met het nodige wetenschappelijk inzicht. Je nieuwe hond zal geen geheimen meer hebben voor je. Dit doe ik omdat ik er van overtuigd ben dat theoretisch inzicht wonderen kan doen voor jou en je nieuwe gezinslid. Leer dus de nodige commando’s, maar leer ook meer over de taal van de hond, de opgroeifases en zo veel meer.

Natuurlijk komt er ook veel praktijk aan bod. Lessen in huis en in de buitenwereld zodat jij en je puppy gewapend zijn om elke situatie samen aan te pakken!

Van zodra de cursus opgestart is, werk ik met jou samen. Dit wil zeggen dat je me dus ook ten allen tijde mag contacteren indien er bijkomende vragen zijn. Ik sta steeds ter beschikking via mail, WhatsApp of telefoon.

 

 

Voordelen in het kort

  • Puppylessen op maat van jou en jouw hond (het eerste bezoek duurt 90 minuten en de volgende drie lessen duren 60 minuten)
  • Je krijgt theoretisch inzicht over hoe jouw hond communiceert en veel praktische handvaten om de nodige ervaring op te doen met je nieuwe trouwe vriend
  • Socialiseren, wandelen aan de lijn, zindelijkheid, …
  • Je krijgt blijvende ondersteuning tijdens het traject via e-mail, WhatsApp en telefoon

 

Kijk ook eens op de pagina van de groepslessen voor een combinatie van individuele begeleiding en groepslessen. Een aanrader wanneer je een goede start wil maken met je puppy!

Geen vervoerskosten voor een puppycursus in:

Gent, Wondelgem, Mariakerke, Evergem, Oostakker, Gentbrugge, Ledeberg, Drongen, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Zwijnaarde en Sint-Amandsberg

Andere gemeentes = Verplaatsingskosten bedragen 40 cent per kilometer, maar de eerste 10 kilometer zijn gratis

kind met hond in tuin tijdens puppycursus

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.