Puppycursus

Je hebt net een puppy in huis genomen of bent van plan er eentje aan te schaffen? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik kom bij jouw thuis om je enerzijds alles te leren over je nieuwe trouwe vriend en je anderzijds de nodige praktische handvaten te geven. Zindelijkheidstraining, alleen thuis blijven (zonder iets kapot te bijten), de nodige commando’s, flink wandelen, … Alles komt aan bod!

Mijn eerste bezoek begin ik met een theoretische uitéénzetting over de taal van de hond, de opgroeifases en zo veel meer. Je nieuwe hond zal geen geheimen meer hebben voor je. Dit doe ik omdat ik er van overtuigd ben dat een theoretische basis wonderen kan doen voor jou en je nieuwe gezinslid. Hierna beginnen we meteen aan de praktische kant van de zaak met een leuke praktijkles. De volgende drie bezoeken zijn ook praktijklessen. Ik stel zelf de nodige dingen voor, maar luister ook naar wat jij wil doen met je hond.

 

Van zodra de cursus opgestart is, werk ik met jou samen. Dit wil zeggen dat je me dus ook ten allen tijde mag contacteren indien er bijkomende vragen zijn. Ik sta steeds ter beschikking via mail, WhatsApp of telefoon.

 

Voordelen in het kort

  • Een theorieles en vier praktijklessen op maat van jou en jouw hond
  • Je krijgt theoretisch inzicht over hoe jouw hond communiceert en veel praktische handvaten om de nodige ervaring op te doen met je nieuwe trouwe vriend
  • Socialiseren, wandelen aan de lijn, zindelijkheid, …
  • Je krijgt blijvende ondersteuning tijdens het traject via e-mail, WhatsApp en telefoon

Deze puppycursus kost 235 euro en je krijgt er een gratis welkomstbox vol heerlijke snacks gratis bovenop

Verplaatsingskosten bedragen 40 cent per kilometer, maar de eerste 10 kilometer zijn gratis

kind met hond in tuin tijdens puppycursus
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.