Wie is Flinke Hond?

Hier zou wel eens de juiste plek en het juiste moment kunnen zijn om jou alles te vertellen over onze geschiedenis, wat ons motiveert en hoe we van plan zijn ons succesverhaal voort te zetten. Maar omdat we weten dat de meesten te weinig tijd hebben in onze hectische levens, houden we het voorlopig net zo eenvoudig als onze lijst met ingrediënten: Simpel en beknopt, zonder kunstmatige toevoegingen.

Flinke Hond hondengedragstraining Gent

Flinke Hond staat al 5 jaar garant voor volle smaak en hoge kwaliteit hondensnacks. We denken, leven en werken volgens het motto dat alleen de natuur ons het beste kan geven voor onze gezondheid en het welzijn van onze honden. Daarom vind je alleen volledig natuurlijke hondensnacks en traktaties in ons assortiment. We geloven niet in het verstoren van de natuurlijke smaak met kunstmatige smaakversterkers, lokstoffen of conserveermiddelen.

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt? Geweldig, want alleen de nieuwsgierigen zijn gelukkig!

In dat opzicht – We wensen je veel plezier bij het bladeren door ons uitgebreide assortiment.

Onze waarden

  • Hoge kwaliteit en vertrouwen:

Het draait allemaal om hoogwaardige snacks voor jouw hond. Inmiddels kijken we terug op meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van hondensnacks en kauwsnacks, dus we weten wat er nodig is. Daarom staat kwaliteit altijd voorop in ons werk. Al onze producten worden geleverd door gecontroleerde Europese producenten en blijven volledig natuurlijk voor een passend dieet.

 

  • Zorgvuldige en duurzame productie:

Bullepees, lamslong, kippenborstfilet, kophuid kameel – met ons uitgebreide assortiment natuurlijke hondensnacks en kauwsnacks kunnen we alle hondenrassen het ultieme snackplezier bieden. Of het nu gaat om gulzige honden, senioren, puppy’s, zielen met een gevoelige maag of zelfs allergiepatiënten – dankzij onze expertise en het brede productassortiment kunnen we jou adviseren en de beste producten uitzoeken voor jouw hond.

Wat onze producten zo bijzonder maakt? Door de zorgvuldige productiemethode met droge lucht blijven de voedingsstoffen, vitamines en mineralen bijna volledig behouden. Het droogproces onttrekt het water aan het verse vlees en behoudt tegelijkertijd de kwaliteit.

Waarom kiezen voor Flinke Hond?

Kleine onderneming, grootse passie voor honden

Duurzaamheid icoon

Met de grootste zorg voor onze planeet

klantenservice icoon

Vlot bereikbaar voor vragen en opmerkingen

kwaliteit icoon

Alles met het oog op de hoogste kwaliteit

gezondheid en welzijn icoon

Het welzijn van jou en je hond steeds op de eerste plaats